“Pamatkurss vīna kultūrā” - 2020. gada ziemas / pavasara kurss
 
 
  1. Nodarbība –Vīna glabāšana, degustācija un novērtēšana – 10.02.20. – J.Kaļķis
  2. Nodarbība – Dabīgais vīns un tā iegūšana – 17.02.20.– A. Gintere
  3. Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni – 24.02.20. – R.Tomsons
  4. Nodarbība – Francijas vīna reģioni – 02.03.20. – A.Lukstiņš
  5. Nodarbība – Vācija & Austrija. – 09.03.20. A.Lukstiņš
  6. Nodarbība – Klasiskā Itālija – 16.03.20. – R.Komars
  7. Nodarbība – Spānija un Portugāle – 23.03.20. – R.Pētersons
  8. Nodarbība – Dzirkstošie vīni – 30.03.20. – G.Sniedze
  9. Nodarbība – Ēdienu un vīnu saderības pamatprincipi – 06.04.20.  – J.Kaļķis
  10. Nodarbība – Stiprinātie vīni – 14.04.19. (otrdiena) – G.Sniedze
  11. Nodarbība – Vīna serviss restorānā un analītiskās degustācijas principi – 20.04.20. – R.Tomsons
  12. Nodarbība – Ieskaite (tests teorijā un “aklā” degustācija) – 27.04.20.
 
  • Nodarbību vieta – tiks precizēts (Rīgas centrs)
  • VIENA NODARBĪBA( Vīna serviss ) NOTIKS RESTORĀNĀ “VINCENTS”
  • Nodarbību laiks – 18.00 – 20.30 (apmēram)…
Pieteikšanās: info@sommelier.lv
 

Papildus informācija