Vēlamies jūs aicināt atzīmēt mūsu kopīgos svētkus "Latvijas Steiku kluba" mājīgajās telpās Valmieras pusē, kur visa vakara gaitā iepazīsim Latvijā, turpat saimniecībā, audzētas liellopu gaļas nogatavināšanas un pagatavošanas noslēpumus un Mežonīgo Rietumu grilēšanas vēsturi. Steiku nodarbība sākas pie grila, kur gaļas baudītāji tiek iepazīstināti ar teoriju par liellopa gaļas dažādajiem gabaliem, katra gabala īpašībām, pagatavošanas metodēm, marinādi, cepšanas ilgumu un īpatnībām. Marinādē sagatavotie steiku gabali grupas acu priekša tiek izcepti un sniegti degustācijai, lai katrs pats varētu pārliecināties par izcilo garšu. "Latvijas Steiku kluba" vadītājs Jānis ir azartisks steika piekritējs, kurš ir izglītojies Amerikā, kā arī daudz ko apguvis pašmācības ceļā. Runājot par steiku, Jānim iemirdzas acis, tādēļ ar lielu interesi un aizrautību var vērot viņa vadītās nodarbības, kurās tiek iekļauti arī daudzi steiku stāsti, kuriozi un knifiņi.
Pasākums noritēs Valmierā 30.septembrī. Izbraukšanu organizēsim ar autobusu no Rīgas, pasākums sāksies 14:00, tāpēc sāksim pulcēties ap 12:30, jo ceļā jāpavada stunda. Atgriešanās Rīgā plānota uz 20:00.